Pallkragarna på plats!

Nu är alla pallkragar på plats. I helgen målade vi som sagt alla pallkragar och ikväll fick de komma till sina platser. Har funderat och funderat på hur jag ville ha dem så att de inte skulle skugga varandra o.s.v men nu tror jag att det blir ganska bra. De längst bak får ha de högre grödorna som majs, jordärtskocka och höga ärtor eller bönor. Tror även att potatisen kommer att hamna i en av pallkragarna längre bak. Hade tänkt att sätta dem i hinkar men har inte riktigt bestämt mig än. Allt beror på om jag får plats eller inte =)

Det tog ett litet tag att få dem på plats då vi fått flytta runt alla då vi ska lägga plattor emellan. I de två längst bak vid växthuset var det även en massa jordgubbsplantor som jag först var tvungen att plantera om. Jag kan inte förstå hur det av SEX små plantor som jag satt förra året nu kunde vara upp mor ett HUNDRATAL!!! Har nu satt 12st i två pallkragar och även planterat i två stycken jordgubbskrukor. Har haft lite vånda över alla dessa plantor då jag har så svårt för att slänga växter. Men våra vänner och två grannar tog ett ganska stort antal och resten körde vi hem till sambons bror. Vet inte om de lyckas få plats med alla men då slipper iaf jag vara den som slänger de fina plantorna =)

Imorgon ska jag så i pallkragarna och i helgen blir det till att jämna ut skräphörnan som syns till vänster och göra den fin och redo för plantering av fläder och syrenplantor jag fått av min mamma. Hon skulle slänga dem då de kommit upp på helt fel ställen, men som ordspråket säger: ”Någons skräp är en annan mans guld”.

 

Vi målade alla pallkragar med röd färg. Tror det kan bli fint mot de gröna växterna o sommar.
Vi målade alla pallkragar med röd färg. Tror det kan bli fint mot de gröna växterna o sommar.
Pallkragarna har målats röd och placerats ut på sina platser. De ser rödare ut på bilden än vad de är i verkligheten.
Pallkragarna har målats röd och placerats ut på sina platser. De ser rödare ut på bilden än vad de är i verkligheten. Ser även helt snett ut men så snett är det inte i verkligheten heller =)
Share Button

2 reaktioner till “Pallkragarna på plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *